Drama koja se odvija u petoj sezoni rijalitija Zadruga za koju je vlasnik TV Pinka na kojoj se prikazuje rekao da će biti i posljednja, sve vjerne gledaoce drži prikovane za male ekrane 24 sata. Naime i oni koji ne prate ovu emisiju znaju iz medija da se tamo dešava do sada neviđeni ljubavni trougao između Dalile Dragojević, njenog sada već bivšeg muža Dejana i Filipa Cara što niko nije mogao ni pretpostaviti na samom početku.

Naime Dalila i Dejan su u rijaliti ušli kao skaldan par a samo mjesec dana kasnije ona je počela Dejana da vara na njegove oči sa Filipom i tako postala najomraženija učesnica rijalitija ikada na našim prostorima. Da bi stvari postale još zamršenije produkcija je u kuću u Šimanovcima uvela Maju Marinković, Filipovu bivšu djevojku i njih dvoje su odmah počeli da se zbližavaju a nakon što je Filip priznao Dalili da je prevario sa Majom, nastala je prava drama.

Dalila je ustala nakon njegovih riječi i krenula prema kapiji želeći da napusti imanje u Šimanovcima a onda joj je prišla Matora i rekla joj da neće nigdje ići i da mora da se sabere. I Lepi Mića joj je govorio da se smiri i da ide da legne a Dalila je na sav glas vikala kako je ona gotova i kako za nju nema više života i da ne može da vjeruje šta je Filip njoj uradio nakon svega šta je ona uradila zbog njega.

Priznala je da se u Flipa zaljubila do ludila i bacila pet godina života koje je imala sa Dejanom a on je sada ostavlja zbog Maje. Šta će se dalje dešavati ostaje da se vidi ali stvari se očito dodatno zahuktavaju.