Kada je reč o Srbiji , svakako joj se kao zemlji mnogo stvari može osporiti i staviti pod znak pitanja , ali da je to zemlja vica i dobrog humora , e to nikako . Naime , upravo to se uvek iskoristi za nenku zanimljivu svetsku šalu . Dakle , kako verujemo da ste svi upućeni da je osmog septembra preminula kraljica Elizabeta , a sahrana je obavljena jučer . Naime , kako saznajemo sahrana je koštala 8 miliona funti , a mnogi su uverenjea da je trebalo da se malo razmisli s obzirom kakva situacija vlada u celom svetu.

Naime , Kraljica je na vlasti bila punih 70 godina ,te je definitivno oborila svaki rekord ,a kada je reč o Englezima , ona je za njih sveta , dok za njihove susede šKOTE i nije baš tako. Naime , sada je ju Srbiji , tačnije u Čačku osvanula jedna zanimljiva posmrtnica , a koja je namenjena Kraljici , a nakon nekoliko sati je se saznalo d aje reć o nekoliko mladih Čačana.

“Godinama unazad šalili smo se na račun njenih godina, bili smo oduševljeni njenim duhom, životom, uvek su oko toga bili neki vicevi i šale. Ideju smo dobili još kada je u stotoj godini umro princ Filip i rekli smo kada bude umrla kraljica stavićemo čitulju u Čačanski glas, međutim to bi nas koštalo čak i do nekoliko hiljada dinara, što je mnogo, jer mi smo uglavnom studenti” – rekao je za RINU jedan od idejnih tvoraca neobične ideje. Tako kažu, nije im bila namera da nekoga ismejavaju, pogotovo ne kraljicu:” Nije nam cilj bio da nekoga ismejemo, reakcije su podeljene, neki su to shvatili kao šalu, a oni koji su protiv svega toga, pre svega tih istorijskih dešavanja, oni su to shvatili krajnje ozbiljno i bili su protiv toga” – kaže mladi Čačanin.