Velik broj pjevača se danas nalazi na našoj estradnoj sceni koji na sve načine pokušavaju pronaći svoje mjesto pod estradom i nekima to i polazi za rukom, ali mnogi od njih imaju samo osrednje rezultate, a snalaze se kako znaju.

Da pozornica nije baš onakva kakvu su zamišljali to ne shvataju mnogi od njih, a mnogi ne znaju kako se nositi sa stresom i problemima kojih ima mnogo na estradi i na kraju dožive emotivni i psihički šok. Tako je pjesma pjevačice Milice Majstorović “Savršen par” doživjela slavlje i bila je slušana jedno vrijeme, no ona je ipak odlučila promijeniti profesiju i ne baviti se muzikom uopšte. Nakon sudjelovanja u natjecanju “Operacija Trijumf”, upisala je Umjetničku akademiju i diplomirala glumu.

Mediji su tada objavili i da je Milica pokušala samoubistvo izvršiti tako što se predozirala drogom, no ona je to demantirala navodeći da je tada samo previše popila te da su je roditelji pronašli onesviještenu na podu kupaonice i odveli odmah u bolnicu.

Pisala je štampa i kako je Milica zbog svakodnevnog pretjeranog stresa ostala bez kose, no Milica je ustrajno, unatoč svim problemima, išla prema svom cilju i počela se profesionalno baviti.

Do sada smo je imali priliku gledati u serijama kao što su “Žene sa Dedinja” i “Folk”, a najveću pažnju privukla je ulogom u seriji “Nemanjići – rađanje kraljevine” gdje je utjelovila lik kćerke Jefimije, Stefana Nemanje. Njezin ljubavni život vrlo je često bio tema u medijima, a novinari su je povezivali s Miljenovićem, poznatijim kao Sky Wickler, a pisalo je i o njezinoj kratkoj vezi sa sportašem Ivanom Lenđerom, kao i da su obje romanse završile neslavno.