U današnjem članku ćemo Vam pisati novosti sa naše estrade. Naime, Katarina Grujić, zvana Kaća, trenutno je jedna od najpopularnijih pevačica sa naše estrade. Jedna je od nekoliko ” Zvezda Granda ” , koja je nakon pomenutoga takmičenja uspela i izgradila svoju karijeru , na kojoj joj mnoge kolege i kolegice mogu samo da pozavide. Iako iz pomenutog takmičenja nije izašla kao pobednica , Kaća je s vremenom postala jedna od najtraženijih vokala iz Grand produkcije.

Ističemo da Katarina važi za nekog ko je mnogo iskren i neposredan. Kaća ne krije činjenicu da je odrala u velikom luksuzu , te da je imala mnogo srećno detinjstvo , roditelji su joj ispunjavali sve želje. Kaća na osnovu toga nije postala razmaženo dete , nego je za sve se sama borila i postizala , kao što je današnji uspeh koji poseduje.Katarina uplovila u bračne odnose sa poznatim fudbalerom Markom Gobeljićem, te se  nedavno se ostvarila u ulozi majke , pa je na svet donela ćerkicu Katju. Ono što ne možemo a da ne primetimo jeste da je se Kaća , posle porođaja jako brzo vratila u top formu kakvu je posedovala dok nije ostala trudna , te da ne krije da na svom izgledu naporno radi.

Kako je Kaća poprilično aktivna na drušvenim mrežama , nedavno je osvanula fotografija iz teretane. Ono što nismo mogli a da ne primetimo pored ravnog stomaka i izvajane linije , jeste bujni dekolte. Bez broj pratioca i Kaćinih fanova , obasipali su je pozitivnim komentarima , kako je se tako brzo ” dovela u red “.