Nakon razmatranja sporazuma o priznanju krivice, Kantonalni sud u Sarajevu proglasio je krivim Amara Hodžića poznatijeg kao Buba Corelli i Almira Bozaliju zbog krivičnog djela neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga. Corelli i Bozalija osuđeni su na po jednu godinu zatvora.
Tereti ih se da su od decembra 2014. do juna 2015. godine kao članovi neimenovane organizovane grupe nabavljali i prodavali opojnu drogu hašiš, marihuanu i amfetamine na području Kantona Sarajevo.

Optuženi su drogu čuvali u stanovima, poslovnim prostorima, kućama i automobilima i u drugim objektima, nakon čega bi je prepakivali u manje paketiće za uličnu prodaju.

Amar Hodžić, zvani Buba Corelli, se nalazio u pritvoru od juna 2015. do februara 2016. godine, dok je Almir Bozalija bio u pritvoru od juna 2015. do januara 2016. godine. Obojici  će se u izrečenu kaznu zatvora uračunati i vrijeme provedeno u pritvoru.

Treba istaći da je Buba Corelli od 2015 do 2016 već odležao osam mjeseci, što mu je uračunato u kaznu. On ima mogućnost da preostali dio zatvorske kazne plati i tako ne ode iza rešetaka.

Buba Corelli je poznati bh. reper koji je svoju karijeru započeo 2011. godine pjesmom “Oh No”. Njegovi hitovi poput “Bebi”, “Balenciaga”, “Opasno” i “Klinka” popularni su na cijelom Balkanu, a i šire.