U nastavku današnjega članka malo se bavimo sa vijestima sa estrade, koja je u nikad goroj situaciji u posljednjih godinu dana. Vežina njih se odlučila početi baviti nekim sporednim poslovima. Darko Lazić je krenuo sa kuharskim poslovima na svom You Tube kanalu, i za sada mu ide jako dobro. 

Mora se priznati da je cijeli recept prepisao od svoje kolegice Marije Šerifović koja je obični vloger, i za jako kratko vrijeme vlogove sa njenih putovanja i dogodovština koje je prate, do sada prati skoro 400.000 ljudi što nikako nije mala i zanemariva stvar. Mora se priznati da joj ta strana posla ide i više nego dobro, i njeni snimci su i više nego zanimljivi. Era Ojdanić i oni stariji pjevači su se posvetili poljoprivredi, tese može reći da uz malo rada i truda, posao ide jako solidno. 

Što se tiče ostalih balkanskih zvijezda, većina njih se fokusiralo na Instagram, a nekima od njih jako dobro ide dobro po ovom pitanju, . Što veći broj folovera, samim time i veći broj poslovnih ponuda i marketinga u globalu. Anastasija ražnatović ima skoro milion folovera, tako da za nju skoro i nema krize po pitanju egzistencije u ovim kriznim vremenima. 

Ona je na Instagramu tako podijelila i video u kojem je rekla kako će se okrenuti voditeljskom poslu. Čitala je tekst sa idiota, i to još na engleskom jeziku. Evo kako je sve ispalo.