Pjevačica Lepa Brena , je svakako jedna od najpopularnijih balkanskih pjevačica , i sve što je u vezi sa njom i njenim privatnim životom , je često u žiži javnosti. U ovo doba korone , kada je mnogo ljudi u izolaciji , desilo se i to da je s Brenom neko vrijeme živjela i nova djevojka njenog sina Viktora.

 

Naime , djevojka koju mediji nazivaju Breninom snajkom , zove se Sandra Miljaković , i na sebe je skrenula posebnu pažnju , kada je uplovila u ljubavnu vezu sa Breninim sinom Viktorom. Mora se priznati da Sandra i atraktivno izgleda , i kako možemo vidjeti prirodno je , ne kao Brenina prva snajka Aleksandra Prijović , koju mnogi osuđuju zbog brojnih estetskih operacija koje je imala.

Sandra je ovih dana na društvenim mrežama , objavila nekoliko fotografija koje su nastale na odmoru , a na njima je istakla svoj oskudni dekolte. Lajkovi na njene fotografije , pristižu sa svih strana , i mnogima se zaista dopada , to što je Sandra prirodna ljepotica , mada se neki pitaju , koliko li će ona izdržati prije nego li krene sa nekim korekcijama na sebi.