Lepa Brena je može se reći apsolutno sve postigla u svome životu, ima sjajnu karijeru, veliku i sretnu porodicu, i može se reći da joj apsolutno više ništa ne fali u životu. Pored svega ovoga njena karijera je i više nego velika, a ako tome dodamo i Grand produkciju i Zvezde Granda, sa čime se bavi u privremenoj penziji, može se reći da joj je život med i mlijeko. 

Udala se i ima brak sa Bobom Živojinović, koji je bio najveći hit u 80 im godinama prošloga vijeka. To je bio neviđeni skandal, jer je Boba u tim godinama bio najbolji teniser u Jugoslaviji, imao je lijep brak, gdje je imao i sina Stefana, ali kada je upoznao Lepu brenu, definitivno je izgubio glavu za njom, razveo se od svoje žene i oženio Lepu Brenu, sa kojom ima još 2 sina. 

Njihov sin Filip se oženio za Aleksandru Prijović, poklonili su im i unuka Aleksandra, dok njihova dva sina još uvijek nisu stali na ludi kamen. Stefan ima također jako dobru muzičku karijeru, ali nema sreće sa ženama, jer ih mjenja kao neko čarape na dnevnom nivou. 

Međutim, najmlađi sin se zalkjubio i već je punu godinu dana u vezi sa djevojkom koja je iz obične porodice, a zove se Sandra Miljković, a inače je iz jednog manjeg sela iz centralne Srbije, koje se zove Ljig. Sandra posljednjih godina živi i radi u Beogradu kao šminker, a na selu je svake sedmice gdje pomaže roditeljima, a baki redovno očisti cijelu kuću. U mladosti je brala borovnice da bi sebi platila studije za šminkanje.