I danas se malo dotičemo domaćih zvijezda koje u posljednje vrijeme muku muče sa poslom, a jučer se oglasila i sama Jelena Karleuša, koja se nikako nije javljala povodom cijele situacije sa pandemijom korona virusa. Ona je tako na Instagramu rekla, da ako čistačice i konobarice mogu da rade i da zarađuju i da primaju platu, onda neko mora stati i na njihovu stranu i da im dozvole da nastupaju. 

Ovo je svakako bilo upućeno na adresu Vlade Srbije, koja čini sve ne bi li pomogla svojim građanima u ovim jako teškim trenutcima. Lepa Brena je također jedna od zvijezdi koja se nikako ne žali, ali ona je već milioner odavno, a to može da zahvali prije svega svojoj Grand produkciji. Ona i Saša Popović su zgrnukli ogromno bogatstvo na ovom projektu koji se itekako dobro prikazuje proteklih 20 godina. 

Međutim, i pored svega ovoga, ona se žalila na svoju prateću grupu, koja ima porodicu a koja ništa ne zarađuje jer jednostavno nema nastupa. Zato je par puta imala on line nastup sa njima, a dnevnicu im je dala iz svoga džepa. Prije nekih 10 ak dana Lepa Brena je proslavila svoj rođendan, a skromno slavlje je održano u njihovom restoranu 3 šešira, koji se nalazi u Beogradu. 

Odmah, dan poslije, ona je odlučila da kod svoga dobrog prijatelja iz Beograda isproba novu metodu ugradnje silikona, koja se radi bez anestezije i ikakvih rezova. Kaže da ih je jednostavno malo morala zategnuti, jer godine ipak čine svoje. Mislite li da priliči Breni ovo, iako je već baba odavno?