Lepa Brena je svakako jedna od ličnosti sa naše javne scenne koja je itekako popularna i aktivna na društvnoj mreži Instagram .Dakle , ona je neko ko jedva dočeka lepo vreme da se uputi na krstarenja , nebitno da li to bilo sa prijateljicama ili porodicom . Podsećanja radi , ona i Boba su pazarili jahtu vrednu 6 miliona evra , te za nju nema potrebe da se dolazi u Boegrad.

Dakle , reč je o jahti koja je dugačka gootovo ša 23 metra , te da poseduje u sebi apsolutno sve što vam je potrebno , pa ako treba da se mesecima ne zasutavljate nigde , odnosno ne pristajete na obalu. Međutim, sve bi bilo lepo da Brena nema veće brige , a to su njeni sinovi Viktor i Stefan . Stefan je imao jako veliku tragediju kao dete, kada je bio otet, a za njega su tada ona i Boba morali da plate 2 miliona maraka otkupnine. Ubrzo posle se okušao i u muzičkim vodama , ali je jako brzo odustao jer mu se po svemu sudeći nije svidelo. Naime , ona je se prošle godine odselio u Nemačku , gde danas živi , a kako saznajemo izgubio je kontakt sa porodicom , te majci niti je čestitao rođendan , niti se pojavio.

Kada je reč o drugom sinu , ni Viktor nije u dobroj situaciji , jer od kako je sa devojkom raskinuo zaruke , on je kao pušten sa lanca. Naime, još se uvek ne zna ko je u pitanju, a njegove najnovije fotke su pokazale da se njih dvoje itekako lepo provode na moru. Međutim, slika u kojem mu devojak sedi na krilu, dok se ljube, sakako se neće svideti njegovoj majci, što se na ovakav način pokazuje u medijima.