Jedna od pevačica , koja godinama se trudi da svoju privatnost drži u četiri zida je Lepa Brena , te ej samim tim svakog iznenadila vest da je se pojavio poznati muzičar koji je istakao da je bio njen ljubavnik. Dakle , Brena i Boba su jako dugo u bračnom odnosu , te je se za vreme bivše drćave Jugoslavije njihov život itekako pomno pratio i analizirao. U to vreme Boba je bio aktivan teniser, dok je Brena žarila i palila muzičkom scenom. I danas se njihov brak smatra idealnim.

Međutim , mi ćemo danas da se dotaknemo jedne totalno drugčije teme , a reč o njenom privatnom životu , odnosno životu koji je živela pre Bobe . Dakle , jedno vreme je se komentarisalo da je bila udata za jednog popularnog novinara , a onda je se nekoliko godina posle udala za Bobu. Dakle , reč je o novinaru Mirku Kriliću , te vest da su njih dvonje zajedno tada je posebno obradoala stanovnike Zrenjanina , te je to bio grad u kojem su započeli njihovu ljubav.

Dakle , stanovnici Zrenjannina su bili ubeđeni da će njihova snaha da postane Brena, jer im njihov odnos sa Ktrilićem nikada nije ličio na neku neobaveznu , prolaznu vezu , a to je bila ustvari ozbiljna veza , a koja je jako dugo trajala. Tako je jednom prilikom i Brena ispričala da ostoji jedan dečko koji joj se jako sviđa , a kasnije je se saznalo o kome se radi On je inače bio urednik i voditelj TV emisija političkog i opšte-društvenog sadržaja, glavni i odgovorni urednik lista “Zrenjanin”. Radio je i kao PR menadžer “Jugoremedija” i direktor marketinga u “Servo Mihalj turistu”.