Kako saznajemo Lepa Brena i Boba Živojinović pokreću navodno biznis a Malddivima. Pjevačica i bivši sportista su otputovali tamo i navodno im je sinula ideja za neki novi posao. Navodno žele da kupe nekoliko apartma i da izdjau er tamo sezona traje tokom čitave godine.

 

Boba je takav da samo razmišlja o biznisu pa čak i kada je na odmoru. Navodno je već neke kućice na vodi snimio koje se proaju pa je Breni rekao da bih bilo lijepo da ih kupe. Nije još ni cijenu vidjeo ali sve je već ispanirao. Jer aravno druže se sa imućnim ljudima i siguran je da bi im bilo dosta klienata sa Balkana. Kako saznajemo već su pogledali neke apartmane i dopadaju im se Boba se zagrijao za tu ideju dok se Brena još uvijek nećka.

No ipak Brena smatar da imaju već dovoljno firmi i da ima je dosta da lijepo žive dok Boba stalno razmišlja unaprijed i o tome da treba da obezbjedi unuke i praunuke kada su već u situciji. Boba ubjeđuje Brenu da ipak uđu u taj posao jer bi imali dobar posao i dosta zarade a i sami oni bi češće tu boravili.