Lepa Brena je u bivšoj državi bila najpopularnija pjevačica i svi su je naprosto obožavali. Ona je i danas aktivna a njen brak sa tada najpoznatijim srpskim teniserom Slobodanom Bobom Živojinovićem važi za jedan od najstabilnijih na estradi. Njih dvoje su se vjenčali krajem 1991. godine i prije tri dana su proslavili tri decenije braka.

Imaju dva zajednička sina, Viktora i Stefana dok je Filip Bobin sin kojeg je dobio u vezi prije Brene, također odrastao u domu pjevačice i sa njom ima odlične odnose, Filip je oženio Breninu kolegicu pjevačicu Alkesandru Prijović i tek tada su mnogi čuli po prvi put da Brena nije njegova biološka majka.

Inače i sa Filipovom majkom Slavicom i njenim mužem, koji žive u inostranstvu su Boba i Brena u odličnim odnosima i kada god su svi u Beogradu odlaze na zajedničke večere i druženja. Brena i Boba su se vjenčali pred sam rat koji je izbio na našim prostorima devedesetih a njihova svadba je bila za to vriejme jako glamurozna i na njoj je bio veliki broj poznatih ličnosti.

Sada je pjevačica svom suprugu čestitala tri decenije braka tako što je napravila kolaž od njihovih fotografija koje su nastale u toku posljednjih trideset godina koje su proveli zajedno uz pjesmu Jedan dan života a u objavi je napisala: ” I tako 30 godina”. Nakon toga su joj čestitali svi njeni fanovi ali i kolege koji su im poželjeli sve najljepše i da u sreći i ljubavi provedu zajedno i ostatak života. Šta vi mislite o ovome?