Jedna od najpoznatijih i najkontraverznijih rijaliti učesnica je svakako Tara Simov. Tara Simov je svoju rijaliti karijeru započela u trećoj sezoni najgledanijeg rijaliti programa Zadruga. U trećoj sezoni bila je u vezi sa Matejom Matijevićem, za kojeg govori da joj je najveća ljubav ikad i da je samo njega voljela.

Nakon toga ušla je i u četvrtu sezonu istog rijalitija i tada je započela javno emotivni odnos sa poznatim reperom Nenadom Aleksićem Sha koji je u tom trenutku bio oženjen čovjek za Ivanu Aleksić. O Tari su mnogi od tada promijenili mišljenje, ali je Tara sada ponovo učesnica u petoj sezoni istog rijaliti programa, gdje kupi mnoge simpatije. Tara rijetko kad priča o svojoj porodici i bliskim prijateljima, a par puta je spomenula da nije u sjajnim odnosima s majkom.

Ima i dio porodice u Makedoniji, gdje vrlo rado posjećuje svoju porodicu i prijatelje. Ono što ljudi nisu znali o Tari jeste da Tara ima brata koji se ne eksponira u javnosti. Zapravo, riječ je o njenom polubratu. Njena majka je bila u braku prije nego što je stupila u brak sa Tarinim ocem, te dobila polubrata kojeg ne eksponira.

Tara je u rijalitiju otkrila da njena majka živi na Zlatiboru i da ima 60 godina, dok njen otac ima 40 godina. Njen brat je u svom svijetu i u svom fazonu kako je sama rekla, a on ima 35 godina. Kada je njena majka stupila u brak sa njenim ocem već ga je imala, ali su se opet nakon toga i razveli. Ako Vas zanima kako izgleda Tarin polubrat, pogledajte fotografiju ispod.