U nstavku dnaašnjeg članka donosimo vam jednu zanimljivu priču , a o čemu se tačno radi saznat ćete u nastavku . Naime ,u današnjem vremenu u kojem živimo svakodnevno imamo priliku da pročitamo rzna dešavanja ,te razne ispovesti , a kako one koje se nalaze na nternetu ,tako i one koje nam neko ispriča , a većina njih nas svakako ostavi bez teksta . Naime , kako je svaka priča za sbee šokantna , tako nam je i današnja , a također je dobro pozata , jer je reč o odnosu muža i žene , tanije njihovog braka.

Dakle , od rnaije je poznato da se nekima parovima zna desiti da se nakon nekoliko godina koje provede u zajedničkom životu strast odjednom nestane , a tako je se desilo i ovoj ženi o kojoj vam pišemo u natavku. Naime , ona ima 36 godina , te je već dest godina u braku , a sa mužem je iz ljjubbavi dobila i dva sina , od kojih jedan ima tri , a drugi pet godina. Naime , ona je se na sve načine trudila da rasplamsa strasti koje su se odavno ugasile , ali joj to nije išlo za rukom , a da stvar bud gora nhjen sin je jednog dana hodao po kući , te vukao nešto što je uzeo iz očeve poslovne torbe.

Kada je došao do majke ona je se prosto šikriala ,te nije mogla da veruje svojim očima Naime , reč je o tome da je njen sin nosio brushalter koji nije njen. Naime , ona je odah muža suočila sa ovim , a koji nije imao izbora nego je priznao da im je hemija već odavno nestala , kao i da je on kod druge žene pokušao da pronađe hemiju , te da tako sačuva njihov brak . Međutim , ona je napsiala sledeće : “U pokušaju spašavanja našeg braka, on me je za nedelju dana ostavio zbog žene od 28 godina, koja mu je koleginica i na koju sam oduvek sumnjala”, napisala je ona. Ostatak ovde.