Jovana Jeremić, popularna voditeljka poznata je kao neko ko daje svoje mišljenje javno i to čini bez dlake na jeziku,

Tako je ovaj put poznata voditeljka iskoristila priliku i pohvalila Bosance u emisiji Magazin In, gdje je rekla da su Bosanci najbolji ljubavnici.

Jeremićeva je Sanji rekla da je sa Beograđanima veliki problem jer ne znaš na čemu si sa njima, oni nešto stalno zatežu, a kad Bosanac dođe on te odrma odmah i znaš na čemu si.

Velik je grad Beograd zato što svakog p rima, svako se osjeća Beograđaninom kad malo tu živi, zbog toga smo najbolji, dodaje Vesić.

Jovana Jeremić je potom rekla kako je u 2021. godini usljed prelaska na PINK ona se i razvela, a potom se nadovezala Neda Ukraden:

Crna ti, kad prije?

Jovana je potom rekla da su trebali prije, pošto su bili fantastični prijatelji, ali su imali različite energije.

Maca se potom našalio i rekao da je Jovana razvedena djevojka, odnosno second hand; a to je izazvala smijeh u studiju, a Jovana ga je počela udarati.

Jovana je potom priznala da joj je falilo putovanja, niej dovoljno putovala, niej vidjela dovoljno, nakon što je završila pravni fakultet krenula je raditi. Dan i noć je radila, kasnije došla udaja, jedina želja u 2022. godini joj je da putuje sa pravim bajom koji će je cijeniti i kojeg će ona voljeti.

Šta vi mislite o svemu ovome, da li vi smatrate da su Bosanci najbolji ljubavnici ili ne? Biste li se složili sa ovom popularnom voditeljkom i njenom izjavom?