U današnjem članku donosimo vam jednu priču , a koja je nedavno izazvala lavinu komentara na društvenim mrežema. Od trenutka od kada smo postali korisnici društvenih mreža , te od kada su one postale popularne širom sveta , svakodnevno možemo da posvedočimo raznim pričama i dešavanja iz života rtličitih ljudi. Ljudi su postali takvi da čim se nešto dese oni vade mobitel ili kameru da usnime trenutak , pa samim tim takvi snimci završe na internetu , pa mi možemo da posvedočimu svemu.

Naime , kao što se mogli da zaključite po naslovu , danas vam donosimo jednu priču koja je se nedavno pojavila na društveni mrežama ,te za kratko vreme privukla veliku pažnju , te izazvala velike reakcije ljudi. Kao što smo mogli da zaključimo radi se o tome da je jedna čovek odlučio da ispriča u javnosti svoju priču , te kako je se sve stvarno odigralo. Naime , pojavio je se snimak kako Švajcarac napada Bosanca , koji je pekao jagnje u svom dvorištu.

prišao Švajcarac koji je bio vidno bijesan i koji je nosio neku vrstu oruđa i protivpožarni aparat u rukama. Dok je on objašnjavao policajcima gdje trebaju da dođu, Švajcarac je aktivirao protivpožarni aparat i usmjerio na jagnje. U opisu video snimka koji je postavio na društvene mreže on je napisao: “Napad na čast i ražanj”, i time on je pokupio preko hiljadu komentara. Evo i sami pogledajte kako je sve to izgledalo…