U septembru obično počinje nova sezona najpoznatijeg i najgledanijeg muzičkog takmičenja, a riječ je o Zvezdama Granda. U Zvezdama Granda članovi žirija unazad šest godina bili su Jelena Karleuša, Marija Šerifović, Violeta Viki Miljković, Ana Bekuta, Dragan Bosasnac Stojković i Đorđe David.

Međutim, pred sami početak, jedna vijest je mnoge iznenadila i šokirala, a to je da je Jelena Karleuša napustila svoju stolicu u žiriju. Na njeno mjesto došla je njena suparnica, pjevačica s kojom Jelena duži niz godina nije u najboljim odnosima i pjevačica koju susreće samo na sudu na ročištu, a to je Svetlana Ceca Ražnatović. Mnogi novinari su odmah na snimanju prve emisije pitali sve članove žirija da li očekuju nešto od Cece, a svi su rekli da treba biti svoja i da bude poštena u žiriranju.

Već je prošlo nekoliko mjeseci zajedničkog rada, te sada opet novinari i mediji postavljaju isto pitanje članovima žirija. Kada su novinari pitali Dragana Stojkovića Bosanca da li mu nedostaje Jelena, on je odmah odgovorio da mu ne nedostaje jer je Jelena bila jedan motor kome je on davao motor.

Taj motor je pričao, zabavljao ali i odmarao ostale članove žirija, te sada tog motora nema jer svako na kraju bira svoj put. Rekao je i da mu je Ceca zgodna za čarke i da je on malo tu više kanuo, ali da neće stati na tome te da će ponovo to sve uraditi. Ovu godinu će pamtiti po koroni i po gubicima koji su zadesili mnoge ove godine.