Kćerka poznate pjevačice Svetlane Cece Ražnatović , Anastasija Ražnatović , je započela uspješnu pjevačku karijeru. Naime , Anastasija je napravila nekoliko pjesama koje su postale veliki hit. Ipak , kriza sa koronom je Anastasiju zaustavila u daljnjem napretku , pa je tako i nema na muzičkoj sceni.

 

Kada je pjevanje u pitanju , mnogi Anastasiju upoređuju sa majkom Cecom , mada se ipak može reći da Anastasija gradi drugačiji stil pjevanja , tako da ona malo više preferira pop. Da se ljudima dopada njezino pjevanje , dokaz su i milionski pregledi na njenim spotovima.

Anastasiju na društvenim mrežama prati veliki broj ljudi , pa se zbog toga Anastasija nedavno na društvenoj mreži Instagram , oglasila sa jednim apelom za pomoć. Naime , ona je stavila fotografiju mladića , koji se zove Miloš , kojem je očito novac potreban za njegove zdravstvene probleme , a Anastasija je napisala “Imamo još samo dva dana”. Vjerujemo da od milion pratilaca na njenom Instagram profilu , naći će se barem jedan dio da se odazove ovoj akciji.