Danas Vam prenosimo novosti sa naše javne scene. Naime , popularna voditeljka trenutno najpopularnijeg rijalitija ” Zadruga ” nedeljama je vozila džip ispod kojeg se navodno nalazila bomba. Međutim , na sreću počinioci nisu uspeli da aktiviraju bombu koja je navodno najverovatnije bila namenjena njenom dečku , pa je posle nekoliko sedmica eksplodirala u subotu ujutru u Ulici Ljutice Bogdana u Beogradu.

Popularna voditeljka se u emisiji ” Između dve vatre ” , odlučila da progovori o nemilom događaju , te istakla da je morala brzo da se dovede u red zbog dece i porodice. – Nisam bila ugrožena jer nisam bila u kolima. Ja sve te situacije posmatram, ja svoj život posmatram kao film, nekako se uvek izvučem kao golub. Šalu na stranu, ja sam imala druge stvari kojima je trebalo da se bavim, morala sam svojoj deci da to nekako sve objasnim, meni najbliži moji nisu tražili nikakvo obaveštenje, ja sam bila u vezi koja je bila jako lepa, ja nisam bila u vezi sa krimosem.

Okej, ja sam imala eksploziju automobila, to se retko dešava kod nas, nije to bilo ni malo prijatno, niti je danas prijatno, bilo je svima očigledno da ja nemam nikakve veze sa tim. – rekla je Dušica u emisiji “Između dve vatre”. Ističemo da je opasna eksplozivna naprava podmetnuta ju njen automobil , kojim je voditeljka popularno rialiti programa , vozila i svoju jedanaestogodišnju ćerku i devetogodišnjeg sina. Dušica je istakla da je čula mnogo verzija šta je se desilo , ali da će ostaviti na nadležnim organima da urade svoje . Ostatak teksta pročitajte ovde.