Pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović je neko ko je i više nego zanimljiv svim domaćim medijima i javnosti cijeloj, pa se onda svi trude da saznaju što šta o njenom životu i njenoj privatnosti. Poznato je da je Ceca bila u braku sa Arkanom Ražnatovićem s kojim ima sina Veljka Ražnatovića i kćerku Anastasiju Ražnatović.

Međutim, otkako je preminuo Arkan, ona nije imala dugo godina nikoga po pitanju ljubavi i ljubavnog statusa. Ali, početkom ove godine, u medijima i cijeloj javnosti odjeknula je vijest o njenoj romantičnoj vezi sa dosta mlađim muškarcem od nje. Oni su neko vrijeme krili svoju vezu od očiju svih ljudi, ali onda kada su ustanovili da im je veza stabilna i kvalitetna, odlučili su da se više ne kriju te da svima priznaju da su zajedno.

Oboje su to uradili kako bi im veza opstala i bila što bolja, što se na kraju i isplatilo i izgleda kao da su donijeli zaista pametnu odluku. Isto tako, Ceca je sada član u žiriju muzičkog takmičenja Zvezde Granda i ima snimanja često. Mnogi su se pitali šta radi njen dečko dok nema njegove drage, pa su onda ekipa iz Paparaco lova odlučili da vide i prenesu ostalima šta stvarno radi.

Ovo je jedna od najgledanijih emisija koja prati poznate ličnosti na našem regionu ali bez njihovog znanja, pa onda možemo da vidimo gdje se kreću i šta rade kada misle da ih niko ne gleda. Vidjeli su, ali i snimili, Bogdana koji se u poprilično rane sate šetao dok je izlazio iz Cecine vile. Namjeravao je da ode u šoping, pa na kafu s društvom dok je Ceca snimala emisiju, pa se ponovo vratio Cecinoj kući.