U nastavku današnjeg članak dotaći ćemo se jedne teme , a koja se tiče jezivog podudaranja o zločinu koje se desilo. Naime , radi se o tome da je Blaženka koja je ubijena radila na istom odelu na kojem je radila Maja Đorđević. Podsećanja radi , pre par dana je se desio jeziv zločin gde je muškarac krvnički zaklao svoju ženuu , sa sekirom , a nakon toga je i sebi presudio vešanjem.

Kako smo već istakli , Blaženka je radila kao Bbaica , a onda se saznalo iznenada da postoji veliko podudaranje , a kao što smo već naglasili na početku. Dakle , ona je radila sa Majom Đorđević , a kkoja je isto na jeziv način ubijena od strane emotivnog partner , a sve je se desilo 2017te godine. Dakle , Maaju i njenog sina Mihajlna je ubio njen tadašnji partner ispred Centra za socijalni rad u Rakovici. Dakle , to je se desilo na očigled svi , a kada je to sve uradio , on je oduzeo i sebi život.

Sledeća stvar koja ih povezuje jeste da je se zločin desio u istom mesecu , samo je Maja ubijena 12., a Blaženka 30tog. Marko koji je 12.jula 2017.godine, ispred Centra za socijalni rad nožem ubio Maju, i to nekoliko minuta, nakon što je pred nju doveo njenog već polumrtvog sina Mihaila, kojeg je prvo na groblju u Banjici davio, a onda je na Majine oči njega tresnuo od beton i polomio mu lobanju, i to je upravo i bilo kobno po njega. Sebi je potom prerezao grkljan.