Dara Bubamara je poznata kao kontroverzna fol pjevačica koja stalnos svojim ponašanjem zapanjuje javnost. Tako je javnost ostala zaprepaštena kada je otkrila šta se izdešavalo. Naime, Dara je pokušala na sve moguće načine da dodđe do svog omiljenog dizajnera Filipa Plejna, tokom njegove posjete Beogradu.

Ona je čula da je Filip u posjeti glavnom gradu, i požurila da ga upozna. Ona je preko društvene mreže saznala gdje će dizajner rzčati, tako da je otišla ravno na ovo luksuzno mjesto. Tu je naravno bilo samo prisustvo dizajnera, nejgove djevojke i ekipe kuhara i konobara. Dara jako voli da nosi njegove komade, koji su poznati po printu lobanje ukrašene kristalima, i na sebi je upravo to i nosila. Stigla je ispre drestorana dok je on bio unutra, ali iako je poznata pjevačica nisu joj dopustili da uđe.

Restoran je svakako bio otvoren samo radi Plejna i njegove djevojke i nekoliko njihovih bliskih saradnika. Uspjeli su sve to srediti u posljednjem trenutku. Kreator nije žalio para, a na meniju su bili samo naskupocjenije piće i hrana. On se sastajo sa predsjednikom Vučićem, i želio je baš da ruča u tom restoranu. Ono što su ljudi zapazili jeste da je Dara dramila ispred ulaza i molila da je puste na samo nekoliko minuta da ga vidi i pozdravi.

Kako obezbeđenje to nije htjelo uraditi, ona je čak počela i da se dere na njih pitajući ih da li oni znaju ko je ona? Da ona ima posebne tretmane kod njega u Beču,a oni joj ne dopuštaju da uđe. U svoj toj namjeri, ona nije uspjela u tome, pa je psujeći u bijesu sjela u svoj mercedes i odjurila u Novi Sad. Njen cilj je bio da se slika za Instagram sa dizajnerom, kao i da razgovaraju o saradnji.