Ova lista je itekako zanimljiva. U njoj nemamo npr. RIBA koje proglašavaju inače ljudi da su najnježniji i najseksi žene. Za brak se očito traže neke druge kvalitete.

RAK – topli porodični tip

– žene koje su u znaku RAKA rođene, njima je uvijek porodica na prvom mjestu, ona uvijek stavlja vlastite potrebe iza svega ostalog. Ona je inače vjerna osoba, prava domaćica u duši, a kad se uda što joj je inače velika želja, ona želi da dobije dječicu kako bi proširila porodicu, želi da svima bude udobno i sigurno gnijezdo. Žene koje su u znaku RAKA najrjeđe prevare partnera svog.

2. Djevica: menadžerka koja ima sve pod kontrolom

Zbog perfekcionizma kojem naginju, u početku je teško ukrotiti djevice. One kad se jednom slome, tada se partneru potpuno predaju. Njima su jednakost i poštenje mnogo važni, ukoliko je takva veze, one su sretne, onda osjeti i njihov partner to. A djevica vole da pod kontrolom sve imaju, od rasporeda vremena, do partnerovog, kao i cijele porodice. Mora sve savršeno funkcionisati kod njih, kako bi zadovoljni i sretni svi bili.

3. Lav: lojalna partnerka koja se uvijek bori za svog partnera

Žene koje su u ovom znaku rođene, za njih možemo sa slobodom reći kako su žene borac, pokazuju i u vezi to isto. One se trude održati vatru, kao i nježnost, one će od bilo koga braniti svog partnera. A osim toga, Lavice su pordični tip žene koje bi najradije imale puno djece oko sebe.

I da li ste se pronašli negdje ovdje ili ne?!