U nastavku današnjega članka, jedna jako zanimljiva priča koja nam dolazi iz Indonezije. Kako je ekspanzija interneta i društvenih mreža, ljudi su definitivno dobili informacije iz prve ruke, i danas kako god da se okrene, jednostavno možemo saznati šta se desilo prije samo 5 minuta negdje na drugom kraju svijeta. 

Vjerujemo, isto tako da ste do sada čuli svakojakih izjava od strane žena ili muškaraca, a današnji slučaj nam iluzorno pokazuje da ženskoj mašti nikada neće doći kraj. Kako prenosi oddity central, ova žena je osjetila bolove u trbuhu, samo 15 minuta nakon što je naletila na udar vjetra, pa je zamolila svoju prvu rodicu da je odvuče u bolniciu, jer je vidjela da je vrag odnio šalu. 

Siti Jainah ima 25 godina, i ona je postala predmet sprdnje i ismijavanja kada je njena priča objavljena na lokalnoj televiziji. Siti je rekla da je obavljala redovnu molitvu kada je osjetila da joj je vjetar ušao u vaginum, i da je jednostavno osjetila kratku bol, a kasnije samo blagostanje. Osjetila je da joj stomak raste, a onda su joj u bolnici doktori rekli, da će jako skoro da rodi i da je ona jedan pravi fenomen. 

Kasnije kada se priča pročula po kraju, policija joj je došla na vrata, da bi ispitala njenu rodbinu i prijatelje, oko ovog jako misterioznog dešavanja. Zdravstveni centar “Cidaun” ju je optužio za laganje, a najvjerovatnije je riječ o skrivenoj trudnoći kada pacijent nije ni svjestan da je u drugom stanju. Da li ste vi ikada čuli za neku sličnu priču?