Kako je počelo lijepo vrijeme, tako su počeli i radovi na njivama. Tako u današnjem članku vam donosimo jako zanimljivu temu, snimku, koji se počeo širiti na društvenim mrežama, koji je sam doživio i snimio jedan Vojvođanin. Taj susret je bio bizaran, čovjek je ostao šokiran!

Dok je obavljao svoj posao, vozeći kombajn, primjetio je jedan neobičan primjer. U svojoj njivi je vidio dvadesetak potpuno nagih mladića sa jednom djevojkom koja je bila u vjenčanici. Na snimku možemo čuti kako sam autor ove snimke galami na njih i psuje ih, govoreći im šta žele i rade tu, zbog čega su se došli tu snimati, ajmo sikter- rekao je. Potom je djevojci koja je bila obučena u vjenčanicu obratio se riječima “A kuda si ti pošla, mlada?”

Nije nam baš poznato gdje se tačno dogodila ova snimka, niti šta su te osobe tražile tu uopšte, ali jedno što je svakako zanimljivo u svakom članku koji se objavi jesu i sami komentari koje možemo pročitati od strane čitatelja. Tako je bilo par zanimljiv i jako smiješnih komentara, od kojih smo jedva uspjeli izvući barem jedan, jer su nam gotovo svi zapalo za oko.

Prosto je nemoguće objaviti sve komentare, ali svakako se može pokušati izvući barem jedan prezanimljiv. Takav je slučaj i sa samim ovim člankom, gdje izdvajamo neke komentare čitatelja u kojem je stojalo da je mlada pobjegla u Crnu Goru, i da je krenula da se uda za prijateljicu iz djetinjstva koju je uvijek voljela. Drugi komentar je pak bio da su statirali u kukuruzima, te ih je pokupio Mile sa kombajnom, i da je prekinuo  snimanje pornića, tako i da je sam redatelj Kusturica propao. Da li vi imate komentar na ovu priču?