Kažu često da ljubav godine ne gleda, ali moramo se zapitati postoje li neke granice za ovo osim onih zakonskih. Naravno, ako dvije odrasle osobe svojevoljno odluče stupiti u vezu ili brak a među njima su decenije razlike, onda to treba prihvatiti i poštovati, iako mnogima takve stvari ne djeluju baš normalno.

Režiser i bivši muž Snežane Savić je naravno Dragoslav Lazić koji je s njom bio podugo i braku i imaju kćerku zajedno, ali danas je 76-godišnji Lazić već uveliko u braku sa Draganom Turkalj, zanosnom plavušom koja je od njega mlađa tri decenije! Njihova veza je šokirala narod i medije početkom 21. vijeka.

Uzeli su se konačno 2003. godine i od tad su u braku i nerazdvojni su. Nekada je ta priča bila potpuno tabu ali danas je prihvaćeno da mogu raditi šta hoće jer su oboje odrasle osobe. Dragana je dodala Lazićevo prezime poslije svog u dokumentima i zvanično mu je supruga. Imaju dvoje djece zajedno, a čini se da Snežanina i Dragoslavova kćerka ima dosta dodira s njima. Međutim, Dragana je otkrila da joj nije baš bilo lagano dobiti djecu upravo radi ove starosne razlike ali su se odlučili za vantjelesnu oplodnju koja im je jedva uspjela.

Kaže da je ušla u vezu sa Dragoslavom kad je imala samo 26 godina dok je on već bio čovjek koji je ulazio u ranu starost. Smatra da je uz pomoć njega dosta odrasla i sazrela u to doba i da joj je on najveća podrška u životu. Kada nije mogla da zatrudni i kada su joj oba roditelja preminula u kratkom periodu pitala se da li je sudbina kažnjava zbog nečega. Šta vi mislite o ovome?