Aleksandra Prijović Prija je danas jedna od najpopularnijih folk pjevačica koja je neprestano angažovana sa stalnim nastupima u Srbiji, regiji ali i u inostranstvu. Ona je u javnosti postala još poznatija nakon udaje za posinka Lepe Brene, Filipa Živojinovića, te je njihova svadba bila događaj godine u to vrijeme. U međuvremenu su kupili vilu na Bežanijskoj kosi, dobili su sina Aleksandra, te njih troje uživaju u slozi i ljubavi, mada mediji često špekulišu o nekim krizama u njihovom braku

Prije Filipa Prija je bila u vezi sa pjevačem Ljubom Perućicom preko tri godine a nakon što su prekinuli ona je izjavila da je sve bilo sporazumno, te da je njihova ljubav jednostavno nestala. Ipak, kasnije se preko nekih izvora saznalo kako je Prija bila uhvatila Ljubu kako je vara u njenom stanu sa njenom komšinicom, dok je ona bila na nastupima, mada to nije nikada zvanično potvrđeno. Ipak, mnogi su zaboravili da je Prija bila i u vezi sa pjevačem Amarom Giletom, koji je odlučio da više ne želi da šuti o toj vezi, te je otkrio kako nije sve bilo idealno kod njih.

Amar se oženio i ima sina a kaže da mu Prija nije čestitala ni brak a ni rođenje djeteta i da nisu u kontaktu. Više se ni ne susreću mada su nekada bili često u kontaktu jer su imali zajedničku pjesmu koju su izvodili u duetu, ali to je bilo sada već davno. Gile je istakao da Priju i dalje cijeni kao pjevačicu, te da ono što se desilo između njih dvoje da je to sada davna prošlost, te da se nisu rastali u svađi već da ih je život jednostavno odvukao na različite strane.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here