I danas se za vs dotičemo ejdne zanimlive teme , a kad aje reč o brojnim hitovima koji su ikada se plasirali na javnoj sceni , verujemo da se svi sećate popularnog hita ” Tako je suđeno ” , a koji je otpevao Rođa Raičević. Inače ,on je rođen 11. jula 1957. godine u Nikšiću u Crnoj Gori, ali je preminuo 2001. godine u Beogradu. Pored svih brojnih dirljivih pjesama, bio je poznat i po tome što je bio veliki zavodnik i šarmer koji je osvajao srca mnogih žena.

Inače , jedna od devojaka sa kojima su ga mnogi povezivali je bila Sara , a koja je se odala za Ninu Rešića , poznatog pevaača . Ljiljana JJevremović je tada važila za njegovu bližu drugaricu , te je otkrila da je to bila posebna ljuav o kojoj joj je Rođa pričao . Naime , on je Sari kupio zaručnčki prsten ,koji je ona rado nosila . te je onda naglo prekinuula vestu , pa počela odnos sa Ninom Rešićem.

Posle toga Rođa je se zaljubio u devojku koja nije bila deo javne scene ,a reč je o izvesnoj Dragani ,a sa kojom je se često svađao , pa je tako nakon svađa Drgana odlazila, pa bi se vratila. Riječ je o Dragani Mikić, s kojom se Rođa upoznao 1995. godine. Bili su zajedno, kako se pisalo, sve do njegove smrti 2001. godine. U jednom od njenih rijetkih intervjua, otkrila je da je najprije pomislila je da je to klasiča susret.