U posljednjih godnu dana su nas napustile mnoge slavne i poznate ličnosti sa naših prostora a jedna od njih je i Marina Tucaković koja je sasvim sigurno bila najplodonosniji tekstopisac u regiji i iza koje je ostalo bezbroj hotova pop i folk muzike.

Zahvaljujući pjesmama koje su izašle iz njenog pera mnogi pjevači i pjevačice su izgradili uspješnu karijeru a to se moglo vidjeti i kada je stigla vijest o njenj smrti 19. oktobra kada je cijela estarda oplakivala. Marina je godinama vodila bitku sa opakom bolešću koju je na kraju izgubila a pored toga ona je u životu doživjela veliku tragediju od koje se nikada nije oporavila.

Naime njen stariji sin Miloš je preminuo u svojoj 24-oj godini a to se desilo 2008. Kako je poslije Marina ispričala on je legao da spava 1. decembra i nije se više probudio. Ona je ušla u njegovu sobu i zatekla ga mrtvog i niko ne može ni da zamisli kako se ona tada osjećala. Marina je otkrila da je cijelog života imala strah da će se Milošu nešto loše desiti i kao i svaka majka se plašila svakog njegovog odlaska od kuće.

Pored Miloša Marina ima još jednog sina Milana Radulovića Laću koji se također bavi pisanjem pjesama ali ni blizu tako uspješno kao njegoiva majka. On je poznat kao prilično čudan tip koji često ulazi u sukobe sa nekim ljudima sa estrade pa je tako zamolio Cecu Ražnatović da ode sa sahrane nejgove majke. Marina je dugi niz godina bila u braku sa ocem svoje djece Aleksandrom Radulovićem Futom.