Veoma je moguće da mlađe generacije nisu uopšte čule za muzičku grupu “Generacija 5”, ali isto tako i mnogo ljudi ne zna njihov veliki hit “Ti samo budi dovoljno daleko” koji se i smatra jednom od najvećih balada koje su snimljene na području bivše Jugoslavije.

U to vrijeme je pjevač Goran Milošević bio mnogo poznat, a koji je također i poznat po tome što je brat od pjevačice Slađane Milošević i on je zapravo u to vrijeme važio kao jedan od najzgodnijih i najljepših muškaraca, ne samo u Beogradu nego u Jugoslaviji.

Tada su djevojke mnogo voljele Gorana, dok je on u jedno vrijeme bio u vezi sa Jelenom Tinskom koja je tada smatrana kao jedan od ljepših žena u Jugoslaviji, pa je također i bila poznata po raznim kontraverzama u životu što javnost u to vrijeme i nije baš odobravala.

Jelena je zapravo tada bila starija od Gorana deset godina i ona je imala dvoje djece, ali sve to nije stalo njima na put pa su oni bili veoma često viđani kako se voze na njegovom motoru.

Pored toga što je zbog njega Jelena napustila sve, ona ga je na kraju uhvatila sa drugom djevojkom pa je zapravo njihova veza završila na neslavan način. Goran nije dugo vremena ostao u Generaciji 5 pa se on poslije nekog vremena povukao iz javnosti i skroz malo se znalo o njegovom životu.

U skorije vrijeme je Jelena preko društvenih mreža podijelila nekoliko fotografija gdje su ona i Goran bili zajedno, pa je ona i zapravo kao opis za tu fotografiju napisala poruku: “Eh, to je bila ljubav. Goran u današnje vrijeme ima 62 godine, te bi u njemu teško ko prepoznao ljepotana kakav je on nekada bio”.