Bilkjana Šećivanović je sigurno jedna od najboljih pjevačica koja je izašla ispod svoda koje pokrivaju Zvezde Granda. Jako dobro je zarađivala dok nije krenula cijela situacija sa korona virusom, ali joj se sredinom prošle godine desila najljepša stvar u životu i to u 44 godini, a to je da se napokon uda. Već ima sina, koji danas ima 8 godina, ali nema zakonitog oca. 

Ona je prije 11 godina bila u vezi sa jednim austrijskim biznismenom, sa kojim je ostala trudna, a kada je on čuo za te vijesti, odmah je nestao bez traga i glasa. Ona je odlučila da će ipak da rodi dijete, i da ga sama izvede na životni put. Aleksandar Nedić je stariji od nje samo 4 godine, a on je njen sadašanji muž, vjenčali su se 19 septembra u Grockoj. Mnogi kažu da je slagao za godine, i da jednostavno ima puno više godina od nje. 

Ako niste znali, on je nju zaručio još u Dubaiju 2018 godine, ali je se sve izjalovilo jer je korona virus sve prekinula početkom 2020 godine kada je bilo zakazano veliko vjenčanje, pa su se tada samo vjenčali u opštini bez ikakvog slavlja. Prošle godine kada je bilo slavlje u Grockoj, vjenčali su se u crkvi uz kumove i bliže članove svojih porodica. 

Sada su ipak odlučili da je treća sreća njihova, i da će napraviti veliku svadbu sa velikim brojem zvanica, jer je situacija sa korona virusom ipak malo popustila. Na spisku se nalazi vjerovali ili ne čak 500 ljudi.