Poslije udaje popularne pjevačice i bivše učesnice Zvezda Granda, Biljana Sečivanović je privukla na sebe veliku pažnju kada se udala za biznismena Aleksandra Nedića.

Kao što je već odavno poznato njih dvoje su već neko vrijeme bili u vezi, a prije dvije godine su se vjerili u Dubaiju poslije čega su počeli da žive zajedno. Nedavno je pjevačica i otvorila vrata njihovog raskošnog doma te je pokazala kako on izgleda.

U njemu pored njih dvije živi i njen sin Matej kao i Aleksandrova kćerka Nikolina. Njih četvero se odlično slažu i kako kažu neki izvori vidi se da su zaista sretni zajedno.

Inače, nakon što je zatrudnila sa MAtejom, Biljanu je ostavio njen partner tako da se ona brinula sama o svom djettu čak i kada je bila učesnica već pomenutog takmičenja.

Moramo podsjetiti da se par vjenčao u Grockoj, u prisustvu kumova i par najblžih ljudi, a pjevačica je nosila bijelu vjenčanicu. Novopečene bračne partnere su po izlasku od matičara dočekali trubači i sve je bilo veselo i pozitivno.

“Ljubav ne zna za vrijeme i godine i ukoliko je to to da tada izgovorim ‘da’ ja ću ga izgovoriti tada zato što ja to ne radim zbog drugih i ne osvrćem se na komentare bilo koje prirode”, kazala je nedavno Biljana. Ova pjevačica i njen novopečeni suprug žive sa djecom iz svojih prethodnih emotivnih veza, tačnije sa njenim sinom Matejom i sa njegovom kćerkom Nikolinom.