Mnogi u više navrata ističu da je se u bivšoj Jugoslaviji cenio kvalitet i zabava , koje za razliku od današnjih vremena nije tako. Bilo je mesta za sve , i narodnjake i zabavnjake , za avangardu i sve ono što poželite. Izvođači su se trudili da stvore zanimljivu umetnost koja će se konzumiratiu u budućim vremenima , kao i ona koja se danas konzumira.

Bebi Dol , je je jedna od umitneica bivše Jugoslavije , a koja je posedovala jako velike vokalne sposobnosti , a također nije se ustručavala da eksperimentiše sa muzikom i načinima iste. Zajedno s producentima Goranom Vejvodom i Sašom Habićem je napravila kultne albume i pjesme. S druge strane, zagrebačka mračna alternativa je imala svoje pionire u grupi Dorian Gray, koju je predvodio gitarista i pjevač Massimo Savić. Ono što malo ko zna je to da su Bebi Dol i Massimo zapravo bili u vezi, a upoznali su se u avionu i tu je počela luda romansa.

Bebi se vraćala sa uspješne turneje u Egiptu i kaže da je Massimo bio pravi džentlmen, ali je ona isprve mislila da je on gej. Kasnije se potrudio da je osvoji i dočekao je s buketom cvijeća na aerodromu pa su postali par. Mnogi bi rekli da su živeli od danas do sutra. Od silne lepote u odnosu počeli su da se bahate , a sve je prestalo kada je rat krenuo, te su se navodno rastali kada je rat krenuo jer nisu mogli da se dogovore gde će živeti.