I večeras se družimo uz crnu hroniku koje je sve više i više u posljednjih par mjeseci. Ljudi na Balkanskom području, kao da su skrenuli sa uma, jer ono što možemo da pročitamo na internetu i društvenim mrežama u posljednje vrijeme, je van svake pameti. Čovjek se naprosto zaledi kada vidi na šta su spremne sve neke osobe da urade u stanju svoga ludila. 

Tako je Nataša Nikolčević koja ima 28 godina i koja je iz Beograda, prije par dana je privedene jer je na krvnički način usmrtila svoju tetku koja ima 80 godina. Prizori koje je zatekla policija su bez ikakve sumnje sve njih ostavile bez teksta. Naime ona je dugo vremena mučila svoju rođenu tetku, iskopala joj je oči i odsjekla uši, te je puštala da umire malo po malo. 

Starica je pronađena sa preko 40 uboda nožem, a prve komšije navode da ju je Dragana konstantno maltretirala na psihičkom nivou, a niko ne zna razlog ovako surovog ubistva. Vjeruje se kako je bila opčarana sa crnom magijom, Nesretnu staricu je pronašla njena prva komšinica Dragica Nikolić, koja ju je obilazila i brinula se za higijenu njene kuće. 

Tijelo nesretne starice je bilo puno podliva krvi i puno je imala plavih modrica, tako da je jako moguće da ju je udarala nekim tupim predmetom prije nego što ju je završila sa nožem. Komšije su također navele da su Draganu viđali u noćnim satima kako ulazi na groblje, jer je najvjerovatnije imala neke rituale tamo. Dragana je uhapšena u hotelu u Štrpcu.