U nastavku današnjeg članka ponovo se dotičemo javne scene , a govorit ćemo o Goranu Ivaniševviću , koji je ponovo dospeo u žižu javnosti pr enekoliko godina, a kada je se kao trener odlučio da pridruži timu jednog od naših najboljih tenisera ,Novaku Đokoviću. Naime , on je jednom prilikom u intervju rekjao kako su mu teško pale neke stvari koje su se dogodile , a kada je reč o njegovom privatnom životu.

Inače kada je imao samo 17 godina , spremao se da igra na Australian Openu , te je tada primio poziv od svoga oca koji mu je saopštio jednu od najgorih vesti ikada. Dakle , on je tada saznao da je njegova sestra Srđana jako bolesna , te da ima najgoru bolest , pa je on svoju priču započeo ovako : “Pokojna sestra se razbolela, imala je rak i to je bio jedan od motiva da uspem. Taj splet ludila i lošeg pretvorio se u nešto dobro”, rekao je on. Iako je uspela da se odušre ovoj teeškoj bolesti , nažalost je preminula 2019te godine , dok je Goran ceo prihod iz Melburna namenio upravo njoj.

“Uzeo sam gotovinu i nosio sam je kući u jakni, znao sam da je tokom celog leta novac bio u njoj, oka nisam sklopio, zagrlio sam jaknu. Sećam se da smo odmah po mom povratku igrali Dejvis kup u Beogradu, novac sam odmah predao ocu. U Australiji sam imao 100 dolara uz sebe, odjednom sam imao nekoliko desetina hiljada”, rekao je. Ostatak ovde.