U današnjem članku donosimo Vam priču koja je mnoge šokirala.
Kao što i sami znamo većina žena se plaši da sama hoda kada je noć , te se boji vožnje po noći sa bilo kojim prevoznikom. Naročito kada su same i u prevozu nema puno ljudi. Opšte je poznato da je se svugde dešavalo da kondukter ili ipak vozač autobusa napadne devojku ili ženu te zbog tog straha iako postoje izuzetci strahuje se od toga da se to upravo ne dogodi.

Šna Kamal , koja ima devetnaet godina , tu noć je se sama vraća sa posla noćnim autobusom. S obzirom da žiivi na poslednjoj stanici , na prethodnoj stanici su svi putnici napustili autobus , osim nje , te je bila primorana da vožnju nastavi sam sa njim. Strah je preovladao njenim telom u onom trenutku da je shvatila da autobus se uopšte nije počeo kretati onda kada su ga putnici napustili , te da je preko retrvizora vozač posmatra. Te ga je upitala zbog čega stoje , na šta je on odgovorio sledeće :

„Mislim da sam upravo upoznala najboljeg vozača autobusa na svetu! Kada su iz autobusa izašli jedna žena i grupa mladića, ostala sam sama s njim. Stajali smo u mestu, a ja sam ga pitala zašto ne kreće. Rekao je da želi da se uveri da se ništa neće dogoditi ženi koja je izašla. I upravo je to i uradio. Sačekao je da uđe u kuću, a grupa momaka je otišla na suprotnu stranu. Kasnije je stao bliže mojoj kući, jer je bio mrak. Nema bolje osobe od njega. Hvala vozaču s linije 753 na brižnosti.