Jedna od najaktuelnijih učesnica , trenutno najpopularnijeg rijalitija , je zasigurno i Milica Veselinović , koja je pažnju javnosti privukla ulaskom u vezu sa aktuelnim rijaliti takmičarem Mensurom Ajdarpašiće. Ono što je zanimljivo u vezi Milice , a koje javnost i dan danas šokira jeste činjenica da je milica u rijaliti pristupila sa svojih sedamnaeset godina , što su mnogi gledaoci oštro osudili , smatrajući da joj je mesto u školi a ne na javnoj televiziji , na kojoj je po svemu onom što smo videli pokazala sve , ali samo ne lepo ponašanje , koje jedna devojka od 17 godina treba da poseduje.

Da su rijalitiji pomerili brojne granice pokazuje i činjenisa da imati se ks u toaletu čiji se snimak prenosi uživo na televiziji , te ostati u drugom stanju , te još mnogo stvari , ipak nije nešto čudno. U ovoj sezoni također , ali kao i ranije dešavaju se mnoge stvari , raspadaju se brakovi i smatra se to sasvim normalni. Pa onda šta reći za maloletnu Milicu , koja je samo nekoliko dana nakon što se uselila u imaginarijum se ksualno opštila sa navedenim Mensurom Ajdarpašićem.

Ono što javnost šokiraa jeste da Milica ipak ništa bolja pred kamerama , nego u javnom životu , te je se jedna od učisnica ” izlanula ” te prenela priču koja pokazuje o kakvoj se devojci radi :”Otkrila sam da sam od te osobe saznala da je bila sa tom braćom, jer je taj dečko poznaje i rekao mi je to. Zamolio me je da ne pominjem, ali rijaliti je takav da u jednom momentu sve izneseš. Kruže priče da je bila sa tim njenim Golubom i njegovom braćom, i to zna ceo Paraćin, ali tek ću da se raspitam sve”, istakla je Ana.