I za danas jedna jako zanimljiva tema, koja će vas sigurno privući. Vraćamo se u 80 godine prošloga vijeka, godine kada je muzika nastala u nekom svom obliku i trajaće sasvim sigurno jako dugo vremena. I dan danas se slušaju ove pjesme, a neki izvođači i grupe, če postati sasvim sigurno evergrini koji će se slušati idućih 50 godina. 

Mi se danas fokusiramo baš na te godine, i sjećamo se jedne pjevačice koju ste vjerujemo svi slušali, ali ipak nema šanse da se sjetite kako je ona izgledala u svojoj ranoj mladosti. Merima Njegomir, Ana Bekuta, Snježana Đurišić, samo su neke od pjevačica koje su bile popularne u tim godinama, a i ova diva koju vam danas predstavljamo, mojže komotno da stane njima uz rame. 

Ova je pjevačica definitivno rušila sve rekorde 70 i 80 ih godina prošloga vijeka, a za nju se priča da je u mladosti bila i u vezi sa Šabanom Šaulićem, za kojeg se trebala udati, ali pošto su bili iz iste branše, veza je pukla tek nakon godinu dana. Da li znate o kome govorimo? Nakon raskida te veze, ona je samo nestala sa scene, a njeno ime je Biljana Plavšić. 

Ona danas ima 64 godine, i može se reći da se jako dobro drži za svoje godine. Da li ste slušali njen veliki hit “Banja Luko, ti  i tvoja sela i gradovi”?