U nastavku današnjeg članka dotičemo se jedne jako zanimljive teme. Naime , mnogo je godina i decenija iza nas , ali mnogi bi rekli da su 80-te bile najbolje godine , iako je i tada bilo problema , te je dolazilo do nestašica i kriza , ali je ipak tadašnja produkcija i filmova i muzike bila na nivou za koji verujemo da današnjica neće dostići nikad.

Nije strano ni da su jako popularni muzičari iz osamdesetih , te da se i dalje slušaju , a verujemo da se više neće ni snimiti film koji je jednako dobar , kao onaj iz osamdesetih. Današnje vreme dovelo je do toga da mladi znaju da posude odeću od svojih roditelja iz tih vremeena , a polako možemo da vidimo da su najpopularniji nosač zvuka opet gramofonske ploče. Kao starina koja je jako cenjena. Mnogi hitovi su ostali upamćeni iz tih vremena , a jedan od najpoluarnijih je “99 Luftballons” koju je otpjevala pop rock grupa Nena iz Njemačke. Ova pjesma je doživjela i prepjev na engleskom pod nazivom “99 Red Balloons” i postala je vječni hit i evergreen pjesma koju možete svuda pustiti i napraviti događaj.

Pevačica ove poznate grupe se zove Neena , a postala je jako uspešna i poznata ajvna ličnost , a pogotovo na području Nemačke , dok je sa svojim bendom prodala preko 25 miliona ploča u to vreme, te se poprilično obogatila.  Pored rokerskog imidža i pjesama, ljudi su je upamtili i po dlakavim pazusima. U današnje vreme nije mnogo poznata , a ističemo da ju je zadesila životna tragedija u kojoj je izgubila dete. Danas je čini se sretna i povučena i ima čak četvero unučadi koja joj sigurno donose nevjerovatnu radost i razlog za život.