Njeno ime je Latifa Kujović Nafija, a ona je bila zaista legenda crnogorske muzike koja je bila poznata prema svojoj ljepoti i raskošnom glasu. Da slava prođe i da se život zna poigrati sa nama je pokazano najbolje prema njenom primjeru jer je ona nekada bila legenda, a poslije ju je dočekao veoma težak život.

Ona je pjevala Josipu Brozu Titu, a prijatelj joj je bio Blažo Jovanović, te je ona zarađivala dosta novca u svoje vrijeme, ali greška joj je uvijek bila što ga nikada nije čuvala pa da bi sammu sebe na kraju dovela do toga da prodaje iznošenu garderobu na ulici.

Crnogorska pjevačica se rodila u Beranama i ona je imala sudbinu koja je kao iz nekog romana, nju su nekada zvali Kraljica, ali se ipak u njeoj starosti sudbina poigrala sa njom.

Ona je preminula u siromaštvu, te je za njom ostala muzička zaostavština za buduće generacije pjevača narodne muzike. Latifa je bila osuđena na život u neimaštini u jednoj od memljivih soba proganičkog naselja Rudeš, a ona je preminula boreći se za koru hljeba i prodavala je na ulici staru iznošenu garderobu.

Latifa je i sama bila svjesna da je trebala u svoje vrijeme više razmišljati o budućnosti i da je trebala čuvati novac, a ne trošiti ga. Slava i bogatstvo su prošli, a rekla je da su je nekada najveće faze dolazile slušati, dok je se niko i po stare dane nije ni sjećao. Ona je rekla da je na izbore čak znala otići bosa jer nije imala obuće.