Svako od nas je imao priliku ćuti priče o raznim mladim i talentovanim ljudima kada riječ o muzičkom svijetu. Iako su imali potencijala, oni su sa karijerom, kao i svojim životom otišli u pogrešnom smijeru..

To se naročito znalo dešavati kada im se sve desi u kratkom vremenskom periodu. Mnogi se ne mogu snaći u slavi i svemu što ide uz nju, a onda se jednostavno izgube na estradi. Mnogim osobama takve stvari poput novca i slave nisu donijele ništa dobrog u njihovom životu. Također su neke osobe znale biti i pod uticajima loših ljudi koji im nisu željeli ništa dobro, a jedna od takvih je bila i ova mlada pjevačica. Naime, njoj je sve to bilo previše i u kratkom vremenskom periodu.

 Nedavno se čak pričalo i o tome kako je pokušala da digne ruku na sebe, ali je ona to negirala na sve moguće načine. Na osnovu toga je istakla kako je tog dana samo konzumirala previše alkohola, te su je tada njeni roditelji zbog toga našli na podu od kupatila, a nakon toga su je odvezli u bolnicu. Mnogima je postala poznata tokom šoua Operacija trijumf, a radi se o Milici Majstorović. Nakon nekog perioda na estradi je shvatila da to ipak nije za nju, te je odlučila promijeniti karijeru. Nakon toga je upisala Akademiju dramskih umjetnosti, te je uspjela u tome i diplomirala je glumu.