Cijeli balkan u posljednja 2 dana bruji o slučaju u kojem je proslavljeni srpski glumac i saborski zastupnik Branislav lečić optužćen da je silovao poznatu srpsku glumicu i to u maju 2012 godine. Ona je već dala svoj iskaz na beogradskom sudu u kojem ga je direktno optužila da ju je silovao u maju 2012 godine u njegovom automobilu. 

Sve se desilo dok su bili na probama za jednu predstavu koj se odigrala u Beogradu. Sada opeti, imamo i onu drugu stranu koja je skeptična po pitanju cijele ove priče. Nameže se pitanje, zašto je Dnijela šutjela punih 9 godina o silovanju ako se tada još desilo? Kko ona navodi, to je čuvala duboko zakopano u sebi, a cijeli slučaj sa glumcem Antićem od prije 2 mjeseca je i njoj probudio želju da sa javnosti podijeli cijelu priču. 

Pitanje dana je kako će sve to dokazati, jer će to biti jako teško pošto se desilo skoro prije deceniju, nema nikakvih materijalnih dokaza, a nije bilo ni svjedoka. Ono špto u njenu korist ide je to, da ima još jedna glumica koja je takošer prije par dana na svom facebook nalogu objavila prepisku sa Lečićem koji je bio i više nego otvoren i pomalo bezobrazan u konverzaciji. 

Sada e oglasila i glumica Eva Ras koja je rkla da je Leka njen jako dobar prijatelj i da nema šanse da je on nešto takvo uradio. Otvoreno je stala na njegovu stranu, baš kao i u slučaju Aleksića od prije 2 mjeseca. Sve dok se ne dokaže da je kriv, ona će biti ubjeđena da on nema nikakve veze sa ovim slučajem.