Ceca Ražnatović je svakako najbolja pjevačica sa ovih prostora,a koja je svoju karijeru počela još sa 17 godina i to sredinom 80 ih godina prošloga vijeka. Za nju se od samog starta znalo da će postati velika, iako je potekla iz jednog manjeg mjesta koje se zove Žitorađe. Njen otac je odigrao jako veliku ulogu u njenoj karijeri. 

nikada ne bi uspjela bez njega, a koliko je dobro pjevala samo je on znao. Onda je Ceca snimila jednu demo pjesmu, i on je taj snimak dao jednom pozantom beogradskom harmonikašu, i tu je zapravo i počela cijela ova uspješna priča. Snimla je “Cvetak zanovetak” i sa tom pjesmom je definitivno pokorila cijelu Jugoslaviju. 

Jako brzo se udala za Željka Ražnatovića Arkana, tako da je uspjeh bio zagarantovan. krenula je da puni dvorane, a TV kuće su se otimale da je ugoste u tim trenutcima. Međutim, i ceca je imala djetinjstvo, i to samo tako lijepo po njenim riječima. Kada je napunila 18, došlo je vrijeme i za maturu, a pošto je godišnjica iste bila prije samo par dana, ona je odlučila na Instagramu da podijeli neke slike sa tog jako bitnog događaja po nju. 

Ona je definitivno bila ispred svoga vremena. Dok su druge djevojke njene generacije bile jako stidne, ceca se nije ustručavala da pokaže sa čime raspolaže, i koliko zapravo dobro tijelo je imala u tim danima. Bila je 1991 godina, a ona je tada već imala jako zavidnu karijeru iza sebe. Da li ste ikada vidjeli ovu sliku, i koliko vam se zapravo sviđa ceca Ražnatović?