U nastavku današnjeg članka donosimo vam jednu zanimljivu priču , a ako je sudeći po dosadašnjim iskustvima , priča sa svadbi su uvek zanimljive. Često na društvenim mrežama imamo priliku da pročitamo neku zanimljivu priču , ili pogledamo neki snimak. Međutim , nije strano ni da se na ssvadbama dešavaju stvari koje definitivno niko ne želi , ali alkohol odradi svoje , pa zna da dođe i do fizičkog kontakta.

Naime , nedavno je jedna devojka koja je kitila svatove na svadbi njene drugarice u Beogrdu , odlučila da ispiča sve što je ona doživela. Znamo da u različitim krajevima Srbije vladaju i različiti običaji kada su svadbe u pitanju, a kako smo već naveli jedna djevojka je na Tviteru pisala o jednoj neobičnoj situaciji kojoj je svjedočila na svadbi, na koju ju je pozvala njena drugarica, i ona je kitila i svatove.

Normalno je da je pristala na taj poziv , pa su pored nje svatove kitile i rođake od njezine drugarice. Kako običaj nalaže svatovi daruju novac devojka koje ih kite , i to je sve bilo kako treba do trenutka kada se drugarica nije uputila do korpe i pokupila sav novac koji je u njoj bio. Ona je i istakla i sledeće : “Svojevremeno me je drugarica zvala da joj kitim svatove sa njenim rođakama. Došla drugarica posle i pokupila sve pare iz korpe. Neka njena sestrica preplakala, mama joj je rekla da će ona dobiti novac. Drugarica ni da čuje, kaže da su to su njene pare. Je li to normalno?”, a onda su komentari počeli samo da se nižu.