Vjerujemo da ste do sada navikli da čitate i slušate ovakve vijesti u cijeloj regiji, jer jednostavno nema dana kada se ne desi neka vijest koja nas sve užasne, i ne zaprepasti. U Srbiji je tako u posljednjih par mjeseci bilo svega i svaačega. Od požara, oreko zemljotresa do poplava koje su postala svakodnevnica, i na svu situaciju sa korona virusom, to ne izgleda nikako dobro. 

Beograd je bio malo malo pa na udaru nek prirodne nepogode, koja se desi jednom u sto godina., Kakvo je došlo vrijeme generalno u svijetu, to nas jednostavno više i ne čudi. Tako je danas opet centar grada bio pod vodom, i svi koji su bili u prolazu, jednostavno nisu mogli da vjeruju šta vide svojim očima., Naime, pukla je glavna cijev od toplovoda na Novom Beogradu, i trenutno su ekipe na terenu i otklanjaju kvar, koji je sve, samo nije naivan. 

Sve se desilo oko 13:30 minuta na Novom Beogradu, taačnije naa bulevaaru Zorana Đinđića, aa zbog kvara na ovom toplovodu neće biti centralnog grijanja za sve stanovnike ovog dijela Beograda. Tako će bez napajaanja grijanjem, biti stanari ulica: blokovima 4, 6, 7, 7a, naselje Kalvarija i Ulica Petra Kočića.Kako su naveli iz centralnog grijanjaa, napaajaanje će ponovo da krene u ranim jutarnjim danima u subotu.