Iz dana u dan možemo konstantno da vidimo po domaćim medijimaa neke vijesti koje su itekako teške za shvatiti. Konstantne vijesti iz domene crne hronike su svuda oko nas, a kada vidimo i pročitamo da je nasilje urađeno nad maaloljetnom osobom i malim djetetom jednostavno naam ne bude dobro. 

Zato je glavno pravilo da se prati kome se ustupa dijete na čuvaanje, i ko će vam biti dadilja, ako vam dijete ne ide u vrtić. Mnogi to olako shvataju, i bez ikaakvih provjera svoje jedino dijete koje ima tek par mjeseci daje u ruke nekoj osobi za koju ne znaju ni ko je ni šta je. Baš jedan takav slučaaj je danas potresao cijeli Beograd i Srbiju kda je dadilja koja ima 51 godinu, bebi koju je čuvala da laa je lijekove za smirenje. 

Kako prenosi Anadoly Agensy, S.C(51) je privedena kasno sinoć, jer je bebi koju je čuvala dala sedative za smirenje, što je u potpunosti van svake pameti. Kako je saopštilo Ministarstvo Unutrašnjih poslova Srbije, ona se tereti za zapuštanje i zlostavljanje maloljetnog lica. Trenutno joj je naložen pritvor od 48 sati. 

Mnopge poznaate osobe su se danas oglasile povodom ovog cijelog slučja, a najglkasnija od svih je bila Serka Aleksić, koja je rekla da ima 2 žene za bejbisiting. Prvu je upoznalaa preko preporuke, i ona spava sa njima, a osim što čuvaa naajstarijeg sina ona crta sa njim, uči btrojeve i slova, tako da je postala član porodice. Drugu je upoznala preko prve, a ona dolazi svaki dan na posao, aali je i ona provjerena od strane nje i njenog supruga.