Svjetski poznata pjevačica Jessie J čije je pravo ime Džesika Korniš je sa svojim fanovima podijelila jako tužnu vijest a koja se tiče njene nerođene bebe koja je začeta vještačkom oplodnjom. Džesi je na svom profilu postavila svoju fotografiju na kojoj se vidi da je uplakana a podijelila je i priču o tome kako je željela da se ostvari kao majka i kako je prošla kroz velike probleme da bi ostala u drugom stanju.

Ona je naime nakon što se razvela od Maksa Fama odlučila da će roditi dijete i sama ga odgajati te se podvrgla procesu vještačke oplodnje i bila je presretna zbog toga. Međutim iako je uspjela da ostane u drugom stanju na trećoj kontroli uktra zvukom doktori su otkrili da je bebino srce prestalo da kuca. Za pjevačicu je ova vijest bila razarajuća i kako sama kaže trenutno nema nikakvu kontrolu nad emocijama koje su je preplavile.

Napisala je i da će se možda poslije pokajati što je svoje osjećaje podijelila javno sa svojim pratiocima ali u ovom trenutku je imala potrebu za time. Ona je navela kako je odlučila da postane majka jee je o tome maštala cijeli svoj život. I sama trudnoća je za nju bila čudesno stanje i iskustvo koje će uvijek pamtiti mada je sigurna da će taj osjećaj doživjeti ponovo.

Trenutno je još uvijek u šoku i osjeća ogromnu tugu ali je svjesna da nije jedina i da u svijetu postoje milioni žena koje su prošle kroz isti pakao kroz koji ona sada prolazi a ima i onih koje su osjetile i veću i goru bol. Na kraju je napisala da je ovo najusamljeniji osjećaj koji je ikada osjetila i svom životu.