U nastavku današnjeg članak govorit ćemo o Nenadu Macanovićču , javnosti poznatijem kao Bebica , a koji je svima postao poznat kada je ušao u vezu sa Miljanom Klić , a sa kojom je se i uselio u Belu kuću prošle sezone. Naime , tako smo tada imali priliku da ga upoznamo , a on je dodatno uburkao javnost kada je ušao u ovogodišnju sezonu Zadruge , a od ranije ga znamo kao dečka Miljane Kulić , a ono što je dodatno zanimljivo jeste njegov privatni život , koji je prava misterija.

Dakle , u poslednje vreme se dosta govori o njemu , a pre par dana je se oglasila i njegova sestra , a koja je rekla sledeće : “Nenad ne priča od 2020. godine, ali samo sa ocem i nije razlog razvod braka, otac mu se nikad nije mešao u brak, problem je nastao između njih dvojice zbog Nenadovih neuspelih poslova, zbog kojih je upadao u dugove koje smo mi kao porodica vraćali. Sa nama je imao kontakt dok nije počeo vezu sa Miljanom, a sa mamom i dan danas ima kontakt, ali samo putem telefona”, rekla je ona.

Naime , zbog svega navedenog i raznih priča koje su se pokrenule vezano za njega mediji su se uputili u Kotež , a gde živi njegova porodica , a tamo su onda zatekli njegovu majku , a koja je bila pognute glave , te nije bila raspoložena dza razgovor , pa je kratko izjavila : “Nije mi ni do čega, sve znate, ostavite nas na miru, mi nismo rijaliti”, rekla je ona, a onda je otišla u kuću, a kako su mještani rekli dosta joj je bruke i svega, a jedna komšinica je rekla: “Nenadovi roditelji Tomislav i Slavica su najbogatiji ljudi u kraju. S njegovom majkom sam znala i da popričam, ali, iskreno, više je i ne viđam. Ona je ogorčena, krije se od svih, ne znam šta bih im i rekla”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here