Kada se dvoje ljudi voli i počne da živi zajedno sljedeći logičan korak je potomstvo i svi znamo priče o onima koji nisu imali tu sreću da dobiju djecu i koliko su duboko nesrteni zbog toga. Kada beba stugne u nečiji dom životi ukućana se mijenjaju i sve je podređenotom malom biću nad kojim se bdije i dan i noć.

U današnje vrijem ima i mnogo uređaja koji pomažu roditeljima da vide šta njihova beba radi i kada oni nisu prisutni u sobi ali to ima i svojih mana u koje se uvjerio i bračni par iz Velike Britanije, Šenon i Džek Ričardson čija se beba stara 15 mjeseci sedmicama budila svaku noć u isto vrijeme a oni nisu znali koji je uzrok tome.

Kada su ga otkrili bili su užasnuti i prestravljeni jer ono što im se desilo može da se poredi sa scenama iz filmova strave i užasa. Naime jedno veče dok su gledali televiziju u dnevnoj sobi a njihova beba je spavala u svojoj, su začuli preko kamere za bebu muški glas koji govori Bebo, bebo. Odmah su pomislili da je u sobu njihovog djeteta ušao neki nepoznati muškarac i pojurili su uz stepenice do nje.

Soba je bila prazna a onda su shvatili da se taj muškarac obraćao njihovoj bebi preko kamere i Džek je odmah isčupao kabl iz nje. Šenon se sledila od straha kada je shvatila da je taj nepoznati muškarac mogao preko kamere za bebe da ih špijunira mjesecimaa a da oni to nisu znali. Inače kameru su dobili dok je ona još uvijek bila trudna a ni dan danas ne znaju ko je bio nepoznati muškarac koji se obraćao njihovom sinu.